Trainingen archive

You are here: Home / Trainingen

Lessen

Stoelyoga

Voor elk moment van de dag, maar vooral ideaal om even tussen je werk door te doen, thuis of op kantoor. Toegankelijk voor iedereen, omdat het overal kan waar een stoel in de buurt is. Er worden rustige oefeningen gedaan welke op en rond de stoel worden uitgevoerd en je hoeft je er zelfs niet voor om te kleden.

Bekijk lessen »

Yoga Nidra

Yoga Nidra wordt ook wel ‘slaapyoga’ genoemd. Een yogavorm waarbij je bewustzijn tussen wakker zijn en slapen is. Je komt fysiek en mentaal tot complete ontspanning. Een sessie Yoga Nidra kan voelen als 4 uur slaap. Je hoeft je er zelfs niet voor om te kleden. Je beoefent Yoga Nidra liggend en het enige wat je hoeft te doen is ontspannen liggen.

Bekijk lessen »

Ouder/Kind Yoga

Hier vind je verschillende lessen voor kinderen. Kinderyoga, verhalen, ontspanningsoefeningen en lessen voor kinderen samen met een ouder/of andere volwassene.

Bekijk lessen »

Ontspanning

Slaap je slecht? Adem je hoog en snel? Ben je onrustig? Wil je gewoon even niets? Kies hier je oefening om te ontspannen. Bijvoorbeeld met een ademoefening, een eindontspanning of een meditatie.

Bekijk lessen »

Korte lessen (0 – 30 min)

Hier vind je verschillende lessen: Hatha yoga, yin yoga, yin yang yoga. En ook thema lessen, zoals het losmaken van nek/schouders, oefeningen om de rug te ontspannen, rug te versterken, buikspieren versterken, balansoefeningen, etc.

Bekijk lessen »

Yin Yoga

Lessen gericht op ontspanning. Spieren ontspannen, maar ook stress en spanning in je hoofd en lichaam. Het parasympatisch zenuwstelsel wordt geactiveerd. Yin yoga is vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De houdingen zijn zittend en liggend en worden langer aangehouden.

Bekijk lessen »

Hatha Yoga

Actievere lessen met inspanning en ontspanning. Door middel van yoga oefeningen maken we ons lichaam sterker en soepeler. We leren bewuster te ademen en laten stress en gedachten los.

Bekijk lessen »

Functionele Training

Trainingen waarbij kracht, balans, stabiliteit en uithoudingsvermogen wordt verbeterd. Er wordt getraind met eigen lichaamsgewicht en spullen die je in huis hebt. 

Bekijk lessen »

Mind – Walk

Genieten in de natuur! Je voelt je fitter, energieker en ontspannen. Buiten even je hoofd ‘leeg’ maken. Je vind hier korte oefeningen en trainingen.

Bekijk lessen »