Over mij

You are here: Home / Over mij

Yoga by Jo

Mijn naam is José Kroon, woonachtig in Wilnis. Mama van Joy en Kaj.
Door lichamelijke klachten en gezondheidsproblemen ben ik met yoga begonnen. Na een aantal weken merkte ik al verschil en na een paar maanden ging het zelfs zo goed dat ik me verder in de yoga wilde verdiepen.
 Ik ben de Hatha yoga opleiding gaan doen en daarna volgde er vele workshops: kinderdeugden, yin yoga, chakra’s, power yoga, flow in je les, zwangerschapsyoga. De opleiding kinderyoga heb ik gevolgd bij de Jip en Jan academie van Helen Purperhart. Ook volg ik nu nog steeds verschillende lessen en workshops, omdat je in yoga nooit bent uitgeleerd. Yoga is een oneindige reis die je je hele leven kunt blijven maken. Ik hoop dat ik met het geven van yogales andere mensen kan helpen, zoals ik er zelf baat bij heb.
Zelf zag ik yoga altijd als iets ‘zweverigs’, maar ik ben er achter gekomen dat het helemaal niet zo hoeft te zijn. Mijn doel is op een leuke en niet ‘zweverige’ manier lichaam en geest in balans te brengen.
Beleef en ervaar zelf wat yoga is en wat voor effect het heeft. Je weet pas wat yoga inhoudt, als je het geprobeerd hebt.

Iedereen kan aan yoga doen, je hebt dus geen lenig lichaam nodig!

Lieve groetjes, Jose